• HEADLINES

    Passie, vakmanschap en top kwaliteit.
  • 1
  • 2
  • 3

Over ons

Headlines is een kapsalon waar wij graag elke klant mooier maken. Je sterke punten extra naar voren laten komen door een goed geknipte coupe of een mooie kleuring. Onze ervaren en goed opgeleide haarstylistes geven je graag een persoonlijk, opmaat gemaakt advies. Hier nemen we dan ook altijd graag de tijd voor.


De producten van Kevin Murphy sluiten hier goed bij aan, alle producten bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, en plantenextracten. Ook de haarverf is op natuurlijk basis en bevat geen ammonia, PPD en is Parabeenvrij. Zo denken we aan het milieu en het is ook nog zacht voor je haar en hoofdhuid. Tevens kunnen wij je ook advies geven op het gebied van make-up, we hebben speciaal opgeleide visagistes in huis. Hierbij werken we met het merk La Biostetique.


We werken het liefste op afspraak, maar U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen om te kijken of er toch nog een plekje vrij is.

Nieuws & Acties

Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

18198302 701653606685764 5838750199292390593 n

Dit is Imke! Zij komt het team van Headlines versterken! Ze heeft super veel ervaring omdat ze al jaren in het kappersvak zit, eerst werkzaam in professionele kapsalons en daarna als zelfstandige! Ze wilde toch weer graag in een team werken en vond dit bij ons! En wij zijn super blij met zo'n ervaren kracht! Met haar gezellige babbel voel je je meteen op je gemak bij haar in de stoel en zorgt ze ervoor dat elke klant met een mooie coupe de deur uit gaat! Imke zal werken op dinsdag, vrijdag en zaterdag!

Volg ons:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief